Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ 2014-2015

H Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος ανακοίνωσε τους επίλεκτους αθλητές για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 και ο σύλλογος μας έχει 10 επίλεκτους!!!!!
Σίσκος Πασχάλης, Κωνσταντινίδου Φωτεινή, Κουμουνδούρος Μάριος, Αποστολίδου Ραφαέλα, Κάννη Ελένη, Βασιλειάδου Ευφροσύνη, Τσαρτσάλη Βασιλική, Καράογλου Κλεάνθης, Μαυρογιάννης Χρυσοβαλάντης, Δημητρίου Παναγιώτης.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο ΚΟΔ ειναι η μοναδική περιφερειακή ομάδα σε όλη την Ελλάδα που έβγαλε 4 επίλεκτες αθλήτριες στην κατηγορία κορίτσια 11 ετών.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά μας!!!!!!

http://www.koe.org.gr/images/stories/epilektoi_2015.pdf

ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ (ΩΡΕΣ ΚΟΙΝΟΥ)

Όπως εδώ και 35 χρόνια ,έτσι και φέτος ο Κολυμβητικός όμιλος Δράμας (ΚΟΔ) ξεκίνησε τα μαθήματα κολύμβησης για το κοινό. Σε ποιους απευθύνονται ; Σε όσους δεν γνωρίζουν να κολυμπούν (και ας ντρέπονται γι αυτό) , σε όσους έχουν ορθοπεδικά προβλήματα (πόνους στην μέση κλπ) ,σε όσους θέλουν να γυμναστούν , σε όσους αγαπούν το υγρό στοιχείο , σε όσους θέλουν να βελτιώσουν την διάθεσή τους και τέλος σε κάθε δραμινό πολίτη. Ο ΚΟΔ διαθέτει για τις ώρες κοινού τρείς προπονητές ,διπλωματούχους φυσικής αγωγής με ειδικότητα στην κολύμβηση που θα σας βοηθήσουν να γυμναστείτε σωστά και με ασφάλεια. 
Περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία του ΚΟΔ (κοντά στο ΙΚΑ) ,Αρμεν 46 κάθε δευτέρα ,τετάρτη, Παρασκευή από 9.00 έως 13.00 και κάθε Τρίτη ,Πέμπτη 17.00 έως 21.00. τηλ. επικοινωνίας 2521026158

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ

Σας ενημερώνουμε πως το πρόγραμμα προπονήσεων συνεχίζει ως έχει μέχρι να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση απο το Δήμο Δράμας

Η έδρα του Κ.Ο. Δράμας

Η έδρα του Κ.Ο. Δράμας
Δημοτικό Κολυμβητήριο Δράμας - 25 μ.