Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2009

Πολυπληθείς αποστολές και βραβεύσεις αθλητών του Κ.Ο.Δράμας



Με 29 αθλητές και αθλήτριες θα συμμετάσχει η αγωνιστική ομάδα του Κολυμβητικού Ομίλου Δράμας στο χειμερινό πρωτάθλημα κατηγοριών Β. Ελλάδας που θα πραγματοποιηθεί από τις 13 μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη. Η αποστολή της δραμινής ομάδας είναι από τις μεγαλύτερες στην ιστορία του, δείγμα της μεθοδικής δουλειάς που γίνεται στο σύλλογο.

Παράλληλα για πρώτη φορά φέτος ο Κ.Ο.Δ. θα συμμετάσχει με 10 αθλητές και αθλήτριες στο Πανελλήνιο χειμερινό πρωτάθλημα ανοικτής κατηγορίας (ΟΠΕΝ). Οι αγώνες θα διεξαχθούν από 19 μέχρι 21 Φεβρουαρίου στο Βόλο. Όρια συμμετοχής έχουν πιάσει οι Αβραμίδης, Γαβράς, Ξυραφίδης, Στάικος, Γιαννάκης και Ντάσης από τα αγόρια και οι Θεοδωρίδου, Μπαξεβάνη, Δρασίδου και Παπαδοπούλου από τα κορίτσια.

Εν τω μεταξύ την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου βραβεύτηκε από τον Υπουργό Μακεδονίας – Θράκης, ως καλύτερη αθλήτρια – μαθήτρια γυμνασίου η κολυμβήτρια Αργυρώ Παπαδοπούλου, ενώ το Σάββατο 31 Ιανουαρίου βραβεύτηκαν κατά τη διάρκεια της τακτικής ημερίδας ορίων που έγινε στην Κομοτηνή η Κλειώ Μπαξεβάνη και Αργυρώ Παπαδοπούλου για τη συμμετοχή τους, το περασμένο καλοκαίρι με την προεθνική ομάδα στους αγώνες του Μεσογειακού Κυπέλλου που έγιναν στη Λάρνακα της Κύπρου.

Το περασμένο Σάββατο πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του Κ.Ο.Δ. στο Δημοτικό Ωδείο της Δράμας. Κατά την εκδήλωση τιμήθηκαν οι καλύτεροι αθλητές και οι καλύτερες αθλήτριες της περασμένης χρονιάς. αλλά και ο παγκόσμιος πρωταθλητής της ελληνικής κολύμβησης Άρης Γρηγοριάδης που έδωσε το παρών μετά από πρόσκληση της διοίκησης του Κ.Ο.Δράμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η έδρα του Κ.Ο. Δράμας

Η έδρα του Κ.Ο. Δράμας
Δημοτικό Κολυμβητήριο Δράμας - 25 μ.